ماهیگیری کپور در طول دهه 1950 تابحال جزو محبوبترین دسته های ماهیگیری برای ماهیگیران در انگلستان ، اروپا و حتی ایران شده است. رکورد صید این ماهی در دست انگلیسی ها به وزن 60 پوند معادل 27 کیلوگرم میباشد.

در این مقاله قصد داریم تا نحوه شرایط زیست این ماهی ، نحوه صید این ماهی طعمه های مورد علاقه کپور و انواع ابزار مورد نیاز صید این ماهی را در قالب مقاله ماهیگیری کپور به شما معرفی کنیم.

آموزش روش های صید و معرفی تجهیزات ماهیگیری کپور

صید ماهی کپور با روش های زیادی صورت میگیرد. و به این دلیل اکثر ماهیگیران به صید ماهی کپور علاقه زیادی دارند. اگر شماهم جزو آن دسته از ماهیگیر ها هستید و به صید ماهی کپور علاقه دارید به شما پیشنهاد میکنیم در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

روش های صید ماهی کپور آموزش ماهیگیری کپور، طعمه ماهی کپور در سد، ماهیگیری با قلاب، صید ماهی کپور، روش صید ماهی کپور، آموزش ماهیگیری با لنسر، طعمه ماهی کپور با قلاب، بهترین روش صید کپور، آموزش ماهیگیری، بهترین زمان صید ماهی کپور، صید ماهی کپور با قلاب، چگونه ماهی کپور بگیریم، آموزش ماهیگیری با قلاب، بهترین طعمه برای ماهی کپور در فصل تابستان، روش گرفتن ماهی کپور با قلاب، طعمه ماهی کپور در شب، صید ماهی کپور در شب، صید کپور با قلاب، روش طعمه زدن به قلاب برای ماهی کپور، ماهیگیری کپور

من علی محمدی هستم. و از سن 10 سالگی شروع به فعالیت ماهیگیری با انواع روش ها و صید انواع گونه ماهی ها کردم. و از آنجا که عاشق یادگیری و یاد دادن به دیگران هستم تصمیم گرفتم مقاله ای در زمینه روش های اصولی صید ماهی کپور منتشر کنم و تجربیات خودم و دیگر ماهیگیران را با شما عزیزان در میان بگزارم.

این مقاله شامل (4) بخش میباشد.

  1. معرفی نامه کامل ماهی کپور
  2. بهترین زمان و مکان برای صید ماهی کپور
  3. روش های تخصصی ماهیگیری کپور
  4. طعمه های رایج و مناسب برای صید ماهی کپور 

1_معرفی نامه کامل ماهی کپور

برای صید موفق هر گونه ماهی نیازمند داشتن اطلاعات کامل راجب آن دسته میباشید. از این رو تصمیم گرفتیم در ادامه معرفی نامه حوضه های زیست این ماهی ، عادات غذایی ، زمان تخم ریزی ، زمان و فصل ماهیگیری کپور را به علاقه مندان این ورزش هیجان انگیز معرفی کنیم.

معرفی نامه کامل ماهی کپور جنسیت ماهی کپور عادات غذایی و مکان و حوضه زیستی، بهترین ساعت برای صید کپور، اموزش ماهیگیری، نحوه صید ماهی کپور، آموزش ماهیگیری در سد، ماهیگیری کپور با قلاب، ماهیگیری کپور با لنسر، آموزش ماهیگیری با قلاب در سد، بهترین قلاب برای ماهی کپور، ماهیگیری با قلاب در ایران، ماهیگیری با لنسر، ماهیگیری با قلاب کپور، طعمه ماهی کپور در فصل تابستان، ترفند های ماهیگیری کپور، ترفند ماهیگیری با قلاب، صید ماهی کپور با قلاب دستی، آموزش ماهیگیری با لنسر در سد، روش صید کپور، کپور گیری با قلاب، ماهیگیری در سد، آموزش صید کپور

معرفی نامه و معرفی حوضه های زیست ماهی کپور:

پرورش این نوع ماهی از گزشته های بسیار دور در کشور چین شروع و با گزشت زمان تقریبا در همه جای جهان گسترش یافت. کپور ماهیان در اکثر حوضه های آبریز ایران به خصوص در رودخانه تجن و حوزه دریاچه خزر زیست میکنند. طول کپور ماهیان حدوداً سه برابر عرضشان میشود. حوضه های زیستی این ماهی در آب های گرم و مناطقی که پوشش گیاهی فراوان دارد میباشد. در فصل زمستان و در دمای منفی 8 درجه کپور ماهیان بصورت دسته جمعی به خواب زمستانی میروند.

با گزشت زمان و تولید مثل انبوه این ماهی در کشور گونه های زیادی از این ماهی که به نام کپور ماهیان معروف هستند به وجود آمده است. که اگر قصد ماهیگیری کپور را دارید میبایست با این گونه ها آشنا باشید گونه های کپور ماهیان عبارت اند از:

  1. زردپر
  2. آمور
  3. فیتوفاک
  4. ماش ماهی
  5. کاراس
  6. کپور معمولی

عادات غذایی ماهی کپور:

کپور ماهیان اکثراً همه چیز خوار بوده و اغلب در زیر بستر آب ازکرم ها ، تخم ماهیان ، لاروها ، حشرات ، لاشه حیوانات ، و رییشه گیاهان تغذیه میکنند. ماهی کپور به مواد غذایی مانند: زرت ، شاهدانه ، کرم ، روده مرغ ، جگر و بادام زمینی علاقه بسیاری نشان میدهد. بدن این نوع ماهی به شدت به مواد آمینو اسید نیاز دارد. و از طریق بو کشیدن به واسطه سبیلک ها مواد غذایی حاوی آمینو اسید مانند: کرم ها و بچه خرچنگ را پیدا کرده و برای خوردن در اولویت قرار میدهد.

زمان تخم ریزی ماهی کپور:

زمان تخم ریزی این گونه از ماهیان در فصل بهار و اوایل تابستان به صورت دسته جمعی در مناطقی از سد یا دریاچه که پوشش گیاهی بیشتری و جریان آب بیشتری نسبت به سایر مناطق دارند صورت میگیرد. سن بلوغ و تخم ریزی کپور ها در مکان های گرمسیر در ماده ها 2 سال و در نر ها 1 سال میباشد ، در مناطقی که دارای آب و هوای خنک میباشند عمل رسیدن به بلوغ یک سال بیشتر از مناطق گرمسیر صورت میگیرد.

صید ماهی کپور در زمان تخم ریزی بدلیل اینکه ماهی کپور در زمان تخم ریزی تغذیه نمیکند امکان پذیر هست. ولی بسیار دشوار میباشد. به شما پیشنهاد میکنیم برای صید و ماهیگیری کپور در قبل و یا بعد فصل تخم ریزی اقدام کنید. تا بتوانید از این ورزش نهایت استفاده را برده و نیز آسیب کمتری به طبیعت وارد کنید.


مطلب مرتبط: آموزش صید ماهی قزل آلا

2_بهترین زمان و مکان برای صید ماهی کپور

صید ماهی کپور در تمام فصول به غیر از زمستان امکان پزیر میباشد . ولی بهترین فصل برای ماهیگیری کپور بدلیل گرم شدن آب و بالا رفتن جنب جوش این گونه از ماهی ها در فصل تابستان و اوایل فصل پاییز میباشد. که اگر تجربه ماهیگیری در این فصل هارا داشته باشید میدانید که ماهی با چه قدرتی به قلاب و طعمه شما حمله میکند. کپور ماهیان بدلیل افت دمای آب و رفتن به خواب زمستانی در فصل پاییز و برای تغذیه بیشتر و ذخیره چربی برای زمستان اغلب از تمام فصول برای تغذیه وقت میگزارند. و بدلیل نداشتم تخم و اتمام فصل تخم ریزی این فصل را فصل شکار مینامند.

در رابطه با سوال چه ساعت و زمانی برای صید ماهی مناسب میباشد؟ باید به شما بگویم در تمام ساعت ها در فصل های بهار ، تابستان و پاییز صید ماهی کپور امکان پذیر میباشد. به غیر از مواقعی که دمای آب پایین باشد ، اما طبق تجربه چند ساله ای که دارم و تحقیقات زیادی که در این زمینه انجام دادم هنگام طلوع آفتاب ، عصر ها هنگام غروب ، و شب ها بهترین زمان های تست شده برای صید ماهی کپور میباشند.

بهترین مکان ها برای صید ماهی کپور

مکان یابی صحیح یکی از فاکتور های اصلی در ماهیگیری میباشد. که هر فرد ماهیگیری باید دانش کافی در این زمینه داشته باشد. از این رو قصد داریم تا مکان های پر تردد ماهی کپور در فصل های مختلف را به شما عزیزان معرفی کنیم. در ادامه همراه ما باشید.

نکات مهم و بهترین مکان ها برای ماهیگیری کپور در فصل پاییز

با سرد شدن هوا در فصل پاییز. ماهی کپور منابع انرژی خود را برای شروع زمستان جمع آوری می کند. به ویژه در اولین افت شدید دما ، کپور اغلب به خوراک می رود. در یک هفته اول شروع سرما می توان کپور های بزرگی با استفاده از روش ها و طعمه های مختلف صید کرد.

برخی از پیشکسوتان معتقدند که اولین یخبندان بهترین زمان برای ماهیگیری کپور در پاییز است زیرا یخبندان می تواند برخی از مواد غذایی طبیعی را از بین ببرد. و ماهی ها در این زمان به دنبال غذا میگردند و ترددشان را زیاد میکنند.

با وجود باد های شدید در فصل پاییز ، ساحل های بادگیر میتوانند مکان های خوبی برای صید ماهی کپور در این زمان از سال باشند. اگر در اواخر پاییز قصد ماهیگیری کپور را دارید ، به مکان هایی که آب هایی راکت دارند سر بزنید. در این مکان ها در اواخر پاییز مقدار زیادی برگ درختان جمع میشوند. و طبق روند طبیعی تجزیه برگها از اکسیژن موجود در آب استفاده کرده و دی اکسید کربن آزاد می کند. به همین دلیل باعث میشود ماهی کپور تا اوایل بهار در این مکان ها زیست کنند.


خرید تجهیزات ماهیگیری کپور، ماهیگیری در سد، کپور گیری با قلاب، روش صید کپور، آموزش ماهیگیری با لنسر در سد، صید ماهی کپور با قلاب دستی، ترفند ماهیگیری با قلاب، ترفند های ماهیگیری کپور، طعمه ماهی کپور در فصل تابستان، ماهیگیری با قلاب کپور، ماهی گیری با قلاب، بهترین روش ماهیگیری با قلاب، گرفتن ماهی کپور، چگونه ماهی بگیریم، ساخت تله ماهی کپور، طعمه مورد علاقه ماهی کپور، روش ماهیگیری با قلاب، روش بستن قلاب برای صید کپور، گرفتن ماهی کپور با قلاب،

مشاهده انواع تجهیزات ماهیگیری با کیفیت در سایت دیجی کالا


مطلب مرتبط: بهترین زیرانداز مسافرتی کدام است؟ [بررسی7محصول برتر]

3_روش های تخصصی ماهیگیری کپور

انواع روش های ماهیگیری کپور(نکات صید ماهی کپور)، قلاب کپور، ماهیگیری با قلاب در رودخانه، نحوه ماهیگیری با قلاب، بهترین روش ماهیگیری، بهترین سایز قلاب برای کپور، علت صید ماهی در شب، اموزش صید ماهی کپور با قلاب، روش طعمه زدن برای ماهی کپور، روش ماهیگیری با لنسر، ماهی گیری کپور

تنوع زیاد در روش های شکار این ماهی صید این ماهی را جزو محبوب ترین دسته های ورزش ماهیگیری کرده و افراد زیادی برای صید کپور ماهیان راهی سد ها و دریاچه های کشور میشوند. اغلب این افراد جزو ماهیگیران ورزشی و عضو کمپین بیر و رها کن هستند. و افراد اندکی هم نیز برای خوردن و فروش دست به این کار میزنند.

اگر جزو افرادی هستید که فقط برای خوردن ماهی به این ورزش روی آورده اید. من به شما پیشنهاد میکنم بجای صرف وقت و هزینه های زیاد برای خرید قلاب لنسر و تجهیزات که در آخر هم تنیجه قابل قبولی نمیگیرید به استخر های پرورش ماهی و یا به مغازه های ماهی فروشی مراجعه کنید. و بدون دردسر و با صرفه جویی در هزینه ها ماهی خوراکی خود را تهیه کنید. در ادامه این بخش قصد داریم بهترین روش های تست شده ماهیگیری کپور را به شما عزیزان معرفی کنیم.

صید ماهی کپور با روش طعمه پاشی:

در ماهیگیری کپور یکی از روش های پرطرفدار میان ماهیگیران صید با روش طعمه پاشی میباشد. در این روش میبایست حداکثر 1 ساعت قبل از انجام ماهی گیری نقطه ای که قصد انداختن قلاب را دارید طعمه پاشی کنید. تا بتوانید جمعیت ماهی هارا در نقطه مورد نظر جمع آوری کنید. اگر قصد پرتاب به نقاط دوردست را دارید میبایست با کمک قایق های موتوری و یا قایق های کنترلی این کار را انجام دهید.

اگر موقعیت فراهم کردن قایق را ندارید. میبایست با کم تیر و کمان این کار را انجام دهید ، برای این کار میبایست هر 1 ساعت یکبار بصورت متمرکز در یک نقطه طعمه پاشی را انجام دهید. برای طعمه پاشی میتوانید از انواع غلات مانند: جو ، گندم ، شاهدانه ، نخود ، لوبیا ، سویا ، بادام زمینی و زرت استفاده کرد. و باید 24 ساعت قبل از طعمه پاشی طعمه ها درون آب باشند تا کامل خیس بخورند و بویه انها در اب پخش شود.

طعمه پاشی به شما کمک های بسیاری میکند از جمله: جمع کردن ماهی ها در محیط قلاب انداختن و باعث گول خوردن ماهی ها میشود. که بین طعمه های پخش شده در آب یکدفعه به طعمه شما برخورد کرده و بدون معطلی طعمه شمارا میخورد. طعمه پاشی تغریبا زیر مجموعه روش های ماهیگیری شده و به ماهیگیران در انجام انواع روش ها کمک میکند ، در ویدیو زیر یک روش ابتکاری و بدون دردسر برای طعمه پاشی را مشاهده میکنید. و میتوانید از این ویدیو ایده برداری کنید.

صید ماهی کپور با روش انتظاری:

ماهیگیری با روش انتظاری یکی از پرطرفدار ترین روش های صید ماهی کپور در بیشتر نقاط  جهلن می باشد. این روش مانند اسمش نیاز به صبر و بردباری زیادی دارد. در روش ماهیگیری انتظاری ریسه هایی با تنوع بسیار بالا داریم مانند:  ریسه های کف خواب با سرب ثابت ، ریسه های موییبا سرب متحرک که بنا به سلیقه خودتان میتوانید از این ریسه ها برای صید ماهی کپور استفاده کنید.

در روش انتظاری شما بوسیله لنسر طعمه و قلابتان را در نقطه ای که از قبل طعمه پاشی کرده پرتاب میکنید. و منتظر نوک زدن ماهی میمانید و زمانی که ماهی شروع به نوک زدن کرد و زنگوله یا زنگ لنسر شما به صدا در آمد میبایست بلافاصله لنسر را به بالا کشیده تا قلابتان به دهن ماهی کامل فرو برود.

در ویدیو زیر یک صید ماهی با روش انتظاری را مشاهده میکنید. و میتوانید با الگو برداری از ایده های این ویدیو صید ماهی به روش انتظاری را انجام دهید.

 

ماهیگیری کپور با روش اسپینینگ:

روش اسپینینگ نیز یکی از روش های پرطرفدار ماهیگیری می باشد. در روش صید اسپینینگ از طعمه های مصنوعی مانند پلاک ها ، قاشقک ها ، کرم های مصنوعی ، لانسه  های ارتعاشی استفاده می کنند. این روش اغلب برای صید ماهی های مهاجم مانند اردک ماهی ، قزل آلا ، ماهیان آب شور و شیربت و سوف به کار برده می شود. طعمه های مصنوعی در این روش به راحتی در بازار و فروشگاه های اینترنتی یافت می شوند.

 سایز طعمه ها  و نخ در این روش برحسب سایز و اندازه ماهی انتخاب می‌شوند. برای انتخاب سایز نخ پیشنهاد می کنیم ازنخ های نرم فلور کربن با سایز های 0.25 تا 0.30 استفاده کنید.در ویدیو زیر صید های موفق با روش اسپینینگ را مشاهده میکنید.

دو روش معرفی شده در بالا روش های مرسوم صید ماهی کپور میباشند. ولی اکثر ماهیگیران برای صید ماهی کپور از روش انتظاری و با کمک طعمه پاشی استفاده میکنند. و تجربه نیز ثابت کرده برای صید ماهی کپور هیچ روشی مانند روش صید انتظاری کارساز نبوده.


مطلب مرتبط: راهنمای خرید چوب ماهیگیری (کامل و جامع)

4_طعمه های رایج و مناسب برای صید ماهی کپور

انتخاب طعمه مناسب یکی از فاکتور های اصلی و مهم در صید ماهی میباشد. برای انتخاب طعمه مناسب باید به نوع ماهی ، سایز ماهی ، وفصل صید توجه کرد. در ادامه این بخش از مقاله قصد داریم تا چند نوع طعمه مناسب و تست شده برای ماهیگیری کپور را به شما عزیزان معرفی کنیم. تا بتوانید از زمان و هزینه ای که صرف این ورزش میکنید نهایت استفاده را ببرید.

بهترین طعمه های تست شده ماهی کپور، شکار ماهی کپور، نحوه ماهیگیری، بهترین مکان برای صید ماهی کپور، روش طعمه زدن برای کپور، نحوه ماهیگیری با لنسر، نحوه بستن قلاب برای ماهی کپور، ماهیگیری با قلاب ماهی کپور، روش گرفتن ماهی کپور، ماهیگیری باقلاب

از نظر بنده و طبق تجربه چندساله برای صید ماهی کپور به خرید بویله های آماده نیازی ندارید و میتوانید از طعمه هایی مانند:کرم خاکی ، روده مرغ ، زرت ، و انواع خمیر های دست ساز که اغلب با نان باگت و زرد چوبه تهیه میشوند استفاده کنید و جواب بگیرید.

اما اگر قصد ماهیگیری حرفه ای را دارید میتوانید از بویله های آماده در بازار با اسانس کپور استفاده کنید. که مبتوانند در این ورزش به شما کمک زیادی کنند یکی از طعمه های آماده و فروشگاهی که بسیار عالی بوده تایگر نات ها هستند. تایگر نات ها مانند پودر خشک در فروشکاه ها عرضه میشوند. و شما باید در خانه این پودر را 24 ساعت خیسانده به حالت بویله درآورده و نیم ساعت بجوشانید سپس بگزارید. یک روز داخل آب خودش کاملا خیس بخورد ، این طعمه برای صید کپور جزو بهترین طعمه های تست شده قرار دارد.

بهترین طعمه های صید کپور تست شده :

1_کرم خاکی

کرم خاکی از محبوب ترین طعمه های ماهی کپور میباشد، همانطور که در ابتدا گفتیم ماهی گپور یک ماهی همه چیز خار بوده و طیق تجربه و گزارش پیشکسوتان در این عرصه ماهیان کپوری که در سد زندگی میکنند علاقه بسیار زیادی به کرم خاکی دارند. از این جهت اگر به دنبال بهترین طعمه ماهی کپور در سد میگردید کرم خاکی میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

2_ذرت

ذرت نیز یکی دیگر از رایجترین و محبوب ترین طعمه های کپور میباشد. همانطور که میدانید ذرت حاوی نشاسته و بویی مطبوع میباشد. که این میتواند ماهی کپور را جذب خود کند. از این جهت اگر به دنبال طعمه ماهی کپور در شب میباشد. ما به شما ذرت را پیشنهاد میکنیم. لازم به ذکر است اگر از ذرت خشک استفاده میکنید حتما 12 ساعت قبل از ماهیگیری ذرت هارا در آب خیس کنید.

3_روده مرغ

اگر به دنبال طعمه مورد علاقه ماهی کپور میگردید و نمیدانید چه طعمه ای انتخاب کنید. باید این را بدانید که روده مرغ در صید ماهی کپور بسیار عالی میباشد، روده مرغ نیز مانند کرم خاکی یک احساس طبیعی بودن به ماهی میدهد و این امر باعث میشود ماهی پس از نوک زدن سریع اقدام به بلعیدن طعمه کند.

4_بویله های آماده

امروزه تغریبا تمام افراد با بویله های آماده آشنایی دارند. بولیه های آماده نیز میتوانند طعمه مناسبی برای ماهیگیری کپور باشند. زیرا ترکیبات موجود در بویله ها طبق تحقیقات گسترده تولید گنندگان و توسط آزمایش هایی که در این زمینه انجام داده اند جمع آوری شده اند.

این خمیر یکی از خمیر های دست ساز بنده بوده که بسیار از این خمیر استفاده میکنم و جواب میگیرم. در این روش مخلوط نان تست و زرده تخم مرغ به همراه پودر دارچین که بصورت خمیری و گلوله ای روی قلاب شماره ۸ پایه کوتاه طلایی قرار میگیرد. با جرعت میتوانم بگویم این طعمه یکی از بهترین طعمه هایی است که برای صید کپور استفاده کرده ام.

خرید طعمه ماهیگیری کپور، بهترین روش ماهیگیری در سد، صید کپور سایز، آموزش ماهیگیری با قلاب دستی، ریسه کف خواب کپور، بهترین ماهیگیری با قلاب، ماهیگیری با قلاب دستی در سد، محل زندگی ماهی کپور، قلاب مخصوص ماهی کپور، اموزش ماهی گیری، فصل ماهیگیری در سد، بهترین طعمه برای ماهی کپور در فصل پاییز، روش ماهیگیری با قلاب دستی، قلاب مخصوص کپور، بهترین طعمه برای ماهی کپور دریایی، ماهی کپور رودخانه ای، طرز گرفتن ماهی با قلاب، آموزش ماهیگیری با لنسر در رودخانه،صید ماهی کپور در رودخانه

مشاهده انواع طعمه و بویله آماده ماهیگیری در سایت دیجی کالا

در ادامه این بخش ویدیویی از نحوه ساخت بویله در خانه را مشاهده میکنید:


مطلب مرتبط: راهنمای خرید بهترین چراغ قوه های سال [1400]

نکات مهم

توجه کنید برای موفق بودن در صید ماهی کپور میبایست از انجام دادن کارهایی خودداری کنید. در ادامه قصد داریم تا این اشتباهات را به شما معرفی کنیم تا بتوانید این ورزش را به بهترین شکل ممکنن انجام دهید.

1_با توجه به حس بویایی بسیار قوی ماهی از کشیدن سیگار در کنار اب و دست زدن به طعمه جدا خود داری کنید. زیرا باعث بو گرفتن طعمه شما و فرار کردن ماهی میشود.


2_از صدا دادن در کناز اب بشدت پرهیز کنید زیرا امواج صدای شما میتوانند ماهی هارا از شما دور کنند.


3_هنگام صید یک ماهی از قرار دادن ماهی درون آب و زنده نگه دار به دلیل عکس گرفتن یا هر دلیلی خودداری کنید. زیرا ماهی های دیگر متوجه خون ماهی شده و از منطقه فاصله میگیرند.


4_از استفاده از تجهیزات نامناسب و قلاب های قدیمی زنگ زده بشدت خودداری کنید.


جمع بندی آموزش ماهیگیری کپور 

در مقاله ماهیگیری کپور در باره حوضه زیستی ، عادات غذایی ، زمان تخم ریزی ، روش های تخصصی صید ماهی کپور ، و طعمه های رایج و تست شده برای صید ماهی کپور را به شما عزیزان معرفی کردیم. اگر سوال و یا نظری در این زمینه ها دارید در بخش دیدگاه ها برای ما ارسال کنید.


به شما پیشنهاد میکنیم بهترین طعمه های ماهیگیری (مناسب برای انواع ماهی) را مشاهده کنید.

مشاور کالا امیدوار است راهنمای خوبی درزمینه بهترین طعمه ماهیگیری برای شما باشد،از شما بابت نگاه گرمتان تشکر میکنیم.

صید ماهی کپور با قلاب ، روش گرفتن ماهی کپور با قلاب.ماهیگیری با قلاب ، ماهیگیری با قلاب کپور ، صید کپور . صید کپور با قلاب ، ماهی گیری با قلاب ، روش صید ماهی کپور ، اموزش ماهیگیری. اموزش طعمه ماهی کپور ، قلاب ماهی کپور، کپور گیری با قلاب کپور، آموزش ماهیگیری با قلاب، آموزش صید ماهی کپور. بهترین زمان صید ماهی کپور، شکار ماهی کپور، قلاب ماهی کپور ، فیلم ماهی کپور، کپور ماهیگیری با قلاب، فیلم صید ماهی کپور، آموزش ماهیگیری در سد. بهترین طعمه برای ماهی کپور در فصل بهار، طرز تهیه طعمه کپور در زمستان، ماهيگيري با قلاب، بهترین فصل ماهیگیری. نحوه صحیح انداختن لنسر، ساخت تله ماهی کپور، بهترین قلاب برای ماهی کپور، بهترین روش صید کپور. طعمه ماهی کپور، صید ماهی کپور در ایران، روش های ماهیگیری، آموزش ماهیگیری با

تجهیزات ماهیگیری کپور

قلاب در سد، طعمه مورد علاقه ماهی کپور، روش ماهیگیری، شکار ماهی کپور با قلاب. آموزش گرفتن ماهی، فیلم ماهیگیری با قلاب در ایران، طعمه ماهی کپور در سد، فصل صید ماهی کپور، آموزش گرفتن ماهی با قلاب، طعمه برای ماهی کپور. بهترین طعمه برای صید ماهی کپور، روش های ماهیگیری با قلاب، ماهیگیری بدون تجهیزات، قلاب مخصوص ماهی کپور، بهترین ساعت برای صید کپور. طعمه ماهی کپور در بهار، برای صید ماهی کپور از چه طعمه ای استفاده کنیم، طعمه ماهی کپور در فصل تابستان، صید ماهی کپور در شب. غذای مورد علاقه ماهی کپور، نوک زدن ماهی به قلاب، ماهیگیری با لنسر در سد

11 پاسخ
  1. reza
    reza گفته:

    سلام یسری اطلاعات مطلبتون نادرسته بزرگترین ماهی کپور رو تایلندی ها گرفتن که صدوهفده کیلو بوده.من تو تالاب شهر خودمون شاهد صید ماهی آمور بیست و پنج کیلویی بودم،جاتون خالی چه عظمتی داشت

    پاسخ
    • admin
      admin گفته:

      با سلام خیلی ممنونیم بابت انتقادتون. لازم ب ذکر است این مطلب از منابع معتبر برای شما عزیزان گرد آوری شده و در تاریخی که این مطلب جمع آوری شده رکورد صید ماهی کپور در دست انگلیسی ها بوده، تیم ما در اسرع وقت این موضوع را بررسی میکند و در صورت بروز مشکل مطلب را تصحیح میکنیم.

      پاسخ
  2. امجد
    امجد گفته:

    سلام خسته نباشین
    الان به دلیل کم ابی کف بیشتر رودخونه ها پر از جلبک و گیاه شته که طعمه رو در خود گم میکنن
    شما پیشنهادی دارین که با انجام ان بتونیم در صید موفق باشیم

    پاسخ
    • admin
      admin گفته:

      با سلام و درود خدمت شما دوست عزیز، بله به نکته مهمی اشاره کردید، اغلب ماهیگیران در این مناطق که پر از گیاه و جلبک میباشد، از روشی شناوری برای صید ماهی کپور استفاده میکنند، همانطور که میدانید ماهی کپور یک ماهی کف خوار بوده و از کف آب تغذیه میکند اما در بعضی مواقع امکان صید شناوری نیز وجود دارد. بنابر این در روش شناوری برای صید ماهی کپور میبایست در مرحله اول با کمک یک نخ و سرب عمق آب را اندازه گیری کنید و سپس با توجه به عمق آب شناورتان را طوری تنظیم کنید که طعمه از کف آب تغریبا 10 الی 20 سانت فاصله داشته باشد. در این روش طعمه شما به هیچ وجه گم نمیشود و دقیقا در نقطه تغذیه و شکار ماهی قرار میگیرد. دوستان با این روش تونستن در حاشیه رود تجن که دارای پوشش گیاهی زیادی هستد صید های قابل قبولی داشته باشند. امیدواریم توانسته باشیم راهنمای خوبی برای شما باشیم، باتشکر از همراهیتون.

      پاسخ
  3. امین
    امین گفته:

    سلام خسته نباشید ببخشید در رابطه با ماهیگیری در اب سد با توجخ به اینکه کنار های اب خزه و درختچه رشد کرده و قلاب بینشون گیر میکنه ایا بازهم ماهی طعمه رو میگیره یا نه بعد قلاب تا چ عمقی معمولا باید بره توی اب ممنون میشم راهنمایی کنین

    پاسخ
    • admin
      admin گفته:

      سلام دوست عزیز در حاشیه سد ها و مکان های دارای خره میبایست در مرحله اول عمق آب را شناسایی کرده و به کمک یک شناور طعمه خودرا با فاصله نیم متری از سطح زمین تنظیم کنید تا دچار گیر کردن قلاب و ناپدید شدن طعمه تان نشوید.

      پاسخ
  4. امین
    امین گفته:

    سلام مجدد ببخشید اگر طعمه که به قلاب هست موقع پرتاب در اب لا ب لای خزه و درختچه ها بیوفته بازم ماهی طعمه رو میگیره یا خیر؟

    پاسخ
    • admin
      admin گفته:

      در این مورد سابقه داشتیم ماهی به طعمه ای که لابه لای خزه ها بوده نوک زده و همچنین گرفتار نیز شده اما به دلیل مناسب نبودن شرایط برای بیرون کشیدن لب ماهی پاره شده و قلاب گیر کرده که در بیشتر مواقع باعث صید ناموفق میشود.

      پاسخ
  5. امین
    امین گفته:

    دوم اینکه قلاب تا چ عمقی باید تو اب فرو بره اگه 50 سانت تا 1 متر باشه جوابگو هست یا خیر

    پاسخ
    • admin
      admin گفته:

      جایگاه طعمه و قلاب باید با توجه به شرایطی از جمله فصل صید، روش صید و مکان صید انتخاب بشه تا بتونید صید موفقی داشته باشید. اما اغلب در سد ها برای صید ماهی کپور از روش کف خواب استفاده شده و قلاب به کف آب میرسد.

      پاسخ
  6. پامی
    پامی گفته:

    با سلام همه این موارد چاره داره فقط با همکارانی که بعضی مواقع باهاشون روبرو میشیم که دروغ های بزرگی میگن مثلاً ماهی گرفتم خدا کیلو چیکار کنیم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *